BLOG

Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα & Ευτυχισμένο το νέο έτος!

Τεχνικό Γραφείο Δαλαμάγκας Κων. Παύλος

Μόνωση

2022-12-22

Η μόνωση Δώματος ή ταράτσας αποτελεί το σπουδαιότερο βήμα αφενός για την εξασφάλιση της θερμικής άνεσης στην οικία σας και αφετέρου για την εξοικονόμηση της ενέργειας και, φυσικά, χρημάτων. Η μόνωση μπορεί να είναι είτε η κλασσική-συμβατική είτε ανεστραμμένου τύπου. Η μόνωση ανεστραμμένου τύπου αποτελεί μία καινοτόμα και αποτελεσματική λύση η οποία...

Άδειες Δόμησης μικρής κλίμακας : Ανακαινίσεις, προσθήκες, Συνενώσεις, Διαχωρισμοί, τροποποίηση Όψεων, Πέργκολες, Αλλαγή χρήσης χώρων, Πάρκινγκ, μελέτη κυκλοφορίας οικοπέδων για σύνδεση με το οδικό δίκτυο (driving through) Βεβαίωση μηχανικού για επισκευές χωρίς άδεια (άρθρου 30-ν4495/17)

Σήμερα γιορτάζουμε την απελευθέρωση της πόλης μας , μεγάλη γιορτή η σημερινή για την ελευθερία , ευχές στη Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα !

Άδεια μικρής κλίμακας για εργασίες ανακαίνισης ( δάπεδο , οροφή , τοίχοι , κατασκευή νέου wc )Σύνδεση με Ύδρευση και Αποχέτευση (Ε.Υ.Α.Θ.)

Αυτοψία σε Βιομηχανικό χώρο. Διενεργούνται αυτοψίες επιμέτρησης και παραγωγής αρχιτεκτονικών και μηχανολογικών σχεδίων σε Βιομηχανικές περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας και συνεργαζόμαστε με όλες τις εταιρείες . Γίνονται μελέτες καλύτερης αξιοποίησης των χώρων , εύρυθμης λειτουργίας της Βιομηχανικής παραγωγής , για αντικατάσταση εξοπλισμών ή...

Προμελέτη σχεδίων ιδιωτικού έργου στην Αγία Τριάδα Θεσσαλονίκης . Παραθέτονται για παρουσίαση η κάτοψη ισόγειας κατοικίας, η κάτοψη της στέγης, ο ξυλότυπος του φέροντα οργανισμού, οι εξωτερικές όψεις, οι τομές με βιοκλιματικό σχεδιασμό και φωτορεαλιστική απεικόνιση των σχεδίων για ευκολία κατανόησης από τον πελάτη .