BLOG

Επισκευή στέγης Ισόγειας κατοικίας στη Χαλκιδική . Έχει εκδοθεί άδεια εργασιών μικρής κλίμακας, συντάχθηκε προϋπολογισμός έργου και δηλώθηκε στα οικοδομοτεχνικά στον ΕΦΚΑ. Επιτεύχθηκε η υγρομόνωση, η στεγάνωση και η ηχομόνωση της οροφής της οικίας από το συνεργείο .

Προετοιμάζουμε το Διάγραμμα Δόμησης για το τεχνικό σας έργο . Με αυτή τη μελέτη θα μάθετε " τι χτίζει " το οικόπεδο σας , Τι εμβαδόν , πόσους ορόφους έχετε δικαίωμα να ανεγείρετε , πόσο χώρο θα χρησιμοποιήσετε , πόσα διαμερίσματα , καταστήματα , και αποθήκες θα μπορέσετε να αποκτήσετε . Η προμελέτη των Αρχιτεκτονικών σχεδίων για το οικόπεδο σας...

Τον Ιανουάριο του 2022 ο Δαλαμάγκας Παύλος με επαγγελματική δραστηριότητα ως Πτυχιούχος μηχανικός δομικών έργων τεχνολογικής εκπαίδευσης μεταφέρθηκε σε νέα έδρα στην οδό Αγίας Λαύρας 13 στη Νεάπολη του Δήμου Νεάπολης Συκεών Θεσσαλονίκης στο Ισόγειο γραφείο της οικοδομής.

Το Σεπτέμβριο του 2019 ο Δαλαμάγκας Παύλος ξεκίνησε επαγγελματική δραστηριότητα ως Πτυχιούχος μηχανικός δομικών έργων τεχνολογικής εκπαίδευσης στην οδό Άρη Βελουχιώτη 59 στη Νικόπολη του Δήμου Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης στο πρώτο του γραφείο στον ημιόροφο της οικοδομής.

Σας καλωσορίζουμε στο Blog μας, σε αυτή τη σελίδα θα σας ενημερώνουμε σχετικά με τα νέα μας έργα, τους νεότερους οικοδομικούς νόμους, τις τεχνικές εφαρμογής δομικών υλικών σε έργα συντήρησης, ολικής ανακαίνισης ή αρχικής ανέγερσης.